Klikom na sliku zatvorite prozor.

MILJANA KULIĆ NAPUSTILA ELITU: Pojavio se snimak sa imanja, kamere sve zabiljležile! (VIDEO)

Već danima unazad takmičari ,,Elite” komentarišu da je ponašanje Miljane Kulić ne podnošljivo i da vrlo često izaziva lažne frke, ali i da voli da dramatizuje mnoge situacije. To je primijetila i Milena Kačavenda, te je prišla Miljaninom bivšem dečku, Nenadu Macanoviću Bebici, te joj je on potvrdio da su Kulićevu izveli sa imanja.

Naime, Miljana je zbog ponašanja završila u zatovru, kako bi se smirila i dovela u red, ali kako je Kačavenda primijetila, što je i upitala Bebicu, nju su izveli.

– Istina je, da realno, ništa ne smije da joj se kaže, Miljani. Jesu li Miljanu iz zatvora odveli napolje? – upitala je Kačavenda Bebicu, što je on potvrdio.

Podsjetimo, prošle noći je u “Eliti” došlo do novog haosa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Tokom drame, Zola je krenuo na Miljanu i nije je udario, ali je ona počela da drami kao da jeste. Zola je zamahnuo nogom ispred nje, a Kulićeva je krenula da kuka kao da ju je udario.

Međutim, iako se na snimku vidjelo da Zola nije udario Kulićevu, Marija Kulić je odlučila da tuži nesuđenog zeta.

– Veprina šutira, odlično. Svu dokumentaciju prilažem sudu, jer ona ima tromb u portnoj veni i svi znaju da su je jedva spasili i da i dan-danas pije Elikvis za razređivanje krvi zbog tih trombova i pored portne, u ostale četiri vene, koje se ulivaju u glavnu, portnu. Ne dao mu Bog da ga vidim – poručila je Marija putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Leave a Reply