Klikom na sliku zatvorite prozor.

PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE VANJE “Ne mogu da razumem zašto je moja prelepa devojčica u grobu” – spomenula i OCA DETETA

“Nisam u stanju da pričam. Ja još ne znam zašto se ovo desilo. Još cekam epilog svega ovoga. Još mi nije jasno zašto se moj najnormalni život pretvorio u pakao” rekla je Zorica, majka otete i Vanje Đorčevske i sva rezignirana i utučena nastavlja.

– Meni je samo neshvatljivo kako je i zašto moja prelepa devojčica sada u grobu. Ja imam hroničnu bolest al se držim, bitno mi je samo da saznam istinu, a druga ćerka je trenutno bolesna, svi se nadaju da će biti dobro. Molim vas, previše vas molim da sačekate da saznamo zašto se ovo desilo.

Zorica još ne želi da se izjašnjava o svom mužu, za koga i sada, kao i kad je prijavila otmicu ćerke, tvrdi da su bili u u dobrim odnosima.

– Pa kažem da ništa ne znam. Meni je sve ovo nerealno. Ali mi smo razvedeni pet godina i ja ne znam šta je radio i sa kim. Bili smo u dobrim odnosima zbog dece. Nismo se svađali oko starateljstva, oko vaspitanja, smeo je da ih vidi kad god želi ili kad god deca zažele – rekla je Zorica.

Dalje navodi da ne zna da li je njen bivši bio u kockarskim dugovima, jer mu se nije mešala u život.

– Ne znam i negov život me nije interesovao. Moj život su bili deca i moj posao. Bio je ostavljen na miru, za da on mene ostavi na miru. Kada i da smo pričali pričali smo o deci. Molim vas ne postavljajte mi više pitanja pošto i ja sebi postavljam mnogo pitanja zašto se ovo desilo. I čekam da saznam.

– Nemojte da me pitate za drugo dete molim vas. Sada mi je najbitnije da nju zaštitim – kaže Zorica i kaže da ima najveće moguće poverenje u policiju.

Ovo je inače prvo oglašavanje Vanjine majke

Leave a Reply