“NISAM ZNAO KAKAV DRAGULJ IMAM!” Oglasio Se Filip Car Nakon Vijesti Da Se Pomirio Sa Trudnom Aleks Nikolić – KASNO SINOĆ OBJAVIO SNIMAK

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi djevojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mjesecu. Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on navodno varao sa Majom Marinković, ali su zbog svoje bebice koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće., piše Srbija Danas.

Filip je sad sve iznenadio svojim oglašavanjem putem Instagrama, gdje je podijelio jedan video-snimak, gdje muškarac govori koliko nije znao da cijeni svoju izabranicu i da je najsrećniji što je dobio drugu šansu, ali da sebi ne može da orposti što ju je iznevjerio, što su svi povezali sa situacijom koja se desila sa njim, Aleks i Majom.

– Ta žena je bila sa mnom godinama kad sam bio niko, kad sam vozio taksi zato što nisam imao novca, čak sam i ukrso test za trudnoću kada saznajemo da je bila trudna sa Kridtoferom u stomaku zato što sam živeo Holivudskim načinom života. Nisam znao kakav dragulj imam, mnogo sam srećan što mi je Gladis oprostila moje greške. “Niko nije savršen”, za mene si ti blizu da budeš savršena, ai vjeruj mi mnogo sam srećan i blagosloven, ali ja to sebi još nisam oprostio. Nisam, ja živim sa tim, sa tim problemom u svom srcu, živim sa tim ožiljcima – glasila je poruka koju je govorio čovjek sa snimka, a koju je objavio Filip Car na svom Instagram profilu.

Leave a Reply