TRAGEDIJA NA BAZENU: Dijete Se Davilo, A Ono Što Je Majka Za To Vrijeme Radila Je Šokantno!

Majka iz Teksasa optužena je da je dopustila da se udavi njen trogodišnji sin u vodenom parku dok je navodno “sate provodila gledajući u telefon i pjevajući uz muziku”, rekli su svjedoci policiji.

Dečakova majka Džesika Viver (35) optužena je za nemar i uhapšena je u vezi sa utapanjem.

Sedam svjedoka je opisalo šokantno ponašanje žene koje odgovara Viverinom opisu na dan kada je Entoni umro.

Oni su detaljno opisali neopreznu prirodu incidenta koji se mogao izbjeći u policijskom izvještaju.

Jedan svedok je rekao da je žena gledala u telefon i sjedila ispred bazena više od sat vremena. Dodao je da ta osoba “nikada nije podigla pogled niti na bilo šta obraćala pažnju”.

Dva svjedoka su rekla da su vidjela dečaka bez njegove majke i dodala da su vidjeli “Viverovu kako leži i pjeva uz svoj telefon, otprilike sedam minuta prije nego što je mališan izvučen iz vode”.

Drugi je rekao: “Žena koja je odgovarala Viverinom opisu tog dana, ohrabrila je dijete da ode u bazen prije nego što je otišla i ostavila dječaka samog.”

Isti ovaj svjedok je takođe rekao da je “Viver trebalo pet minuta da otrči do bazena nakon što su spasioci zazviždali da svi izađu”.

Jedan svjedok je policiji rekao da je mislio da je „Viverova bila sama u vodenom parku“ jer je nisu vidjeli sa djetetom.

– Viverova nije odmah reagovala na situaciju i bila je iznenađena kada je saznala da je ona majka djeteta koje se davilo – navedeno je u sudskom zapisniku.

Protiv mame iz Teksasa izneto je još nekoliko osuđujućih optužbi, a jedan svjedok je tvrdio da je video dvoje trogodišnjaka kako plivaju „bez nadzora i bez prsluka za spasavanje“, pa dodao da su prsluci i oprema za neprlivače na bazenu besplatni za sve.

Leave a Reply