NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 16. septembra

Iako planovi kasne, pred nama je nedelja koja nam donosi oslobađanje od retrogradnog Merkura (15. septembar), tako da nas očekuje poboljšanje i na finansijskom planu.

Retrogradni Jupiter je krenuo i pratiće nas do kraja godine, pa je vrijeme da preispitamo svoj sistem vrijednosti ali i da naučimo da budemo štedljivi.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 16. septembra, to su horoskopski znakovi među kojima su: Lavovi, Djevice, Vage i Ovnovi.

LAV

Puno drugo polje Djevice donosi vam novac sa svih strana. Ukoliko imate neki zanatski posao, sada je period godine u kojem možete da profitirate. Očekujete da vam neko vrati poznajmljeni novac i to će konačno da se dogodi.

DJEVICA

Merkur jeste retrogradan, ali je Mars u Vagi i gradi dobar aspekt sa Venerom, pa donosi zaradu. Odličan je period godine da zahtjevate povišicu i to pred kraj sedmice.

VAGA

Vi ste jedan od znakova koji će imati najviše para u septembru. Za vas nema zime i septembar vam donosi mnogo veći priliv novca nego u avgustu.

OVAN

Finansijski ste se oporavili od troškova u avgustu, tako da ćete biti zadovoljni. Imajte u vidu da nije isplativo mnogo da rizikujete.

Leave a Reply