ŠOK, KRAJ ZA LEPOG MIĆU – Veteran Riješio Da Napusti Zadrugu 7: Potpuno Izgubio Živce I Spreman Za Istorijski Presedan

Lepi Mića je već počeo da puca po šavovima. Ovo mu je sedma sezona kako učestvuje u najgledanijem rijalitiju, ali čini se da mu nikad nije bilo teže nego već drugog dana sedme sezone.

Toliko mu je teško da je čak zaprijetio da će sam izaći sa imanja ako se nešto ne promijeni. Ako bi se to desilo prisustvovali bismo pravom presedanu u rijalitiju jer je dobro poznato da je Mića jedini takmičar koji je “odsedeo” sve sezone Zadruge od prvog do posljednjeg dana, ako se izuzmu oni dani kada je izlazio napolje kako bi popravljao svoje zube na račun produkcije.

Razlog u Mićinom pucanju je učešće mladog Uroša Stanića u sedmoj sezoni koji mu očigledno, što bi naš narod rekao, jede džigericu.

Dvadesetogodišnji Uroš pokušava da zavede sedamdestogodišnjeg pjevača što Mići očigledno smeta. Ona ga je u jednom trenutku čak i pljunuo, a u Uroševu dobranu je stala Miljana koja smatra da je sramota da jedan veteran napada mladog momka samo zato što je zaljubljen.

Mića pod vidnim stresom je otišao u sobu rihabaa gdje je krenuo da se žali na svoju muku a zadrugari su ga sažaljevali.

Na internetu se pojavio snimak šta je Mića sve pričao u Rihabu, ali, nažalost, kako smo već navikli, Lepi mića je pričao nerazgovjetno te nije uvijek najjasnije razumjeti šta je pričao.

Zadruga 7Foto: Instagram Printscreen/leteci.medvedici

– On ide direktno protiv nas. On me provocira, a ona budala ga štiti. Ona to radi da bi bila bitnija pošto je potonula. Šta radi Miljana ona u rijaliti ulazi 100 godina. a psole će da dođe da mi se izvinjava – kukao je Mića.

– Se stvarno skidao?- pitala je Kačaavenda.

– Ma da, dečko je bolestan. Skidao se tamo u tange – rekli su joj.

– Njega je zabolelo jer sam mu rekao da ga je tata j**ao kad je bio mali. Ja imam svojih granica, ako ih pređe, aj to neću da trpim, odoh odmah – zaprijetio je Mića.

Izgleda da je Mići, što bi naš narod rekao, zakucala maca na vratanca. Podsjetimo, u prethodnim sezonama Mića je bio jedan od učesnika koji učestvovao u smještanju gej afere kada je Brendon provocirao Orozovića i Marka MMA. Izgleda kada njemu neko pokuša da smjesti istopolnu aferu, onda to ne pronalazi zabavnim i duhovitim kao kada se to radi drugima.

Da li će Dušan da istjera svoje i da li će da natjera Miću da ispuni prijetnje i nasputi rijaliti ostaje nam da vidimo.

Leave a Reply