Klikom na sliku zatvorite prozor.

Kćerka popularnog pjevača (21) utopila se u poznatom ljetovalištu: “NAJVEĆA BOL KOJU ČOVJEK MOŽE OSJETITI”

María Fernanda Robles (21), pokćerka poznatog meksičkog pjevača Luisa Angela ‘El Flaca’, utopila se u poznatom ljetovalištu Mazatlán tokom noćnog kupanja s grupom prijatelja.

Samo nekoliko sati prije kobnog događaja, Maria Fernanda objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom.

Javnost je upoznala kao influencericu koju je pratilo više od 30 hiljada ljudi na Instagramu, a s njima je često dijelila svoja iskustva s putovanja, ali i fotografije i snimke iz noćnih provoda.

Utopila se u oceanu u Mazatlánu u Meksiku, oko 4.40 ujutro 14. augusta. Prema lokalnim medijima, María je ušla u more s još najmanje dvije prijateljice u ranim jutarnjim satima.

Jedan je prijatelj također zapao u nevolju s valovima, ali je spašen i odvučen na sigurno na plažu Cerritos. Ubrzo nakon toga, prijatelji su vidjeli tijelo žrtve kako pliva na obali i pozvali su hitnu pomoć. Izvješća govore da je María ušla u more pod utjecajem alkohola.

Tužnu vijest javnosti je saopćio ožalošćeni Luis.

“Moram objaviti odlazak moje kćeri Marije Fernande. To je najveća bol koju čovjek može osjetiti. Cijenim sve poruke podrške i ljubavi koje sam dobio. Preklinjem vas za razumijevanje ovog bola koji osjećam i cijenim vašu empatiju”, napisao je meksički pjevač i zamolio za privatnost u ovim teškim trenucima.

Njezina majka Mari Cruz Robles rodila je Mariju prije nego što je upoznala El Flaca, ali je on mladu djevojku odgojio kao vlastitu kćer i ostao joj je očinska figura sve do njezine smrti. Prije razvoda, pjevač je s Mari Cruz dobio još dvoje djece, Ángelu (19) i Luisa (13).

Leave a Reply