KINESKI ASTROLOZI OTKRILI ŠTA NAS ČEKA U AUGUSTU 2023: Stižu NAGRADE sa NEBA, posebno za OVE LJUDE

Prema savjetu kineskih astrologa august je mjesec za učenje, profesionalni napredak i snažnu komunikaciju posebno na poslovnom planu. Ukoliko osjetite blage talase neprijateljstva, uzvratite miroljubivim ponudama i timskim radom. Harmonija koju nosite u sebi prenosi se na polje ljubavi a usamljeni Zmajevi ovog mjeseca biće obajasni i ljubavnim varnicama.

Sudbina je umiješala prste u živote Zmajeva

Zmaj

1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000. Ovo je mesec koji će biti prijeloman za vas i kako budte postavili stvari u augustu tako će vam biti narednih mjeseci ali i nekoliko godina. Pred Zmajevima je ključan period kad je u pitanju ljubav. Sreća je na vašoj strani i imate sve šanse da upoznate srodnu dušu vjerovatno preko prijatelja. Oni će doći na ideju da vas upoznaju jer vas oboje poznaju i neće pogriješiti. Nemojte biti sumnjičavi već pustite da sudbina odradi svoje u vašu korist.

Tigar

1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998.

Kompromis je ključna riječ u augustu za sve rođene u znaku Tigra. Sa partnerom utvrdite oko čega se zaista slažete, na poslu odredite prioritete i poslove koji ne mogu da čekaju. Klonite se stresa, mada to u vašem slučaju izgleda prilično teško, ali uz malo vježbe disanja možete i to svesti na razumnu mjeru. U augustu sve praktično zavisi od vas, pa dobro razmislite o svakom potezu koji vučete posebno na poslovnom planu.

Stižu zaslužene nagrade za rođene u znaku Konja

Konj

1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.

Stižu nagrade za sve napore koje ste uložili kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Sreća će isijavati iz vašeg pogleda,a vrelo augustovsko sunce podgrijaće vaše maštarije i ljubavne igrarije. Strast sa partnerom biće na vrhuncu a vi nikad sretniji. Što se tiče posla vodite računa da ne prihvatate više od onoga što možete da postignete kako ne biste bespotrebno gubili vrijeme i energiju na ono što praktično i nije vaš posao. Od pohvala se ne živi.

Leave a Reply