KOSTA POKAZAO KAJANJE! Na saslušanju dječaka pitali o tome kako je došao do oružja, njegova i očeva priča se…

Na današnjem saslušanju, koje je putem video linka obavilo tužilaštvo sa Kostom Kecmanovićem, koji je i dalje smješten u psihijatrijskoj klinici, dječak je odgovarao na pitanja u vezi sa time ko ga je učio da rukuje oružjem.

Kosta je takođe pružio odgovore i na pitanja o tome kako je došao do oružja, koje se nalazilo pod šifrom u sefu Vladimira Kecmanovića i njegova priča, kao i očeva su se poklopile o tome da je oružje bilo dobro obezbijeđeno, navela je Irena Borović branilac Vladimira Kecmanovića.

– Danas je na sve okolnosti koje mogu biti važne za otkrivanje razloga zbog kojih je sve ovo učinio. Ono što mogu da kažem jeste da je potvrdio ono što je otac objansio vezano za čuvanje oružja. Bilo je apsolutno obezbeđeno. Detalje kako je on do oružja došao ne mogu da kažem ali je on to danas potvrdio. Takođe prvi kontakt sa oružjem nije mu omogućio otac kako se spekulisalo u medijima. I danas je izrazio kajanje zbog onoga što je učinio – rekla je punomoćnik Koste K.

Saslušanju je prisustvovala i advokatica Zora Dobričanin, koja zastupa porodicu žrtve ali nije željela da komentariše saslušanje. 

– To je jedino što mogu da kažem. Ne želim da remetimo istragu – rekla je advokatica.

Leave a Reply