Djevojci Iz Sarajeva Zabranjeno Kupanje Na Panonskim Jezerima U Tuzli, Nećete Vjerovati Šta Je Razlog: “PONIŽENA SAM U VLASTITOJ DOMOVINI”

Raširenih ruku sam dočekana u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a u svojoj domovini sam ponižena jer poštujem ono što jesam, rekla je

Ines Oputar, 21-godišnja djevojka iz Sarajeva, danas je doživjela neugodno iskustvo na Panonskim jezerima u Tuzli. Njoj je, naime, zabranjeno kupanje u jezerima iako je uredno platila karta.

Riječ je o djevojci koja je pokrivena a takvima je na Panonskim jezerima, na osnovu kupališnog reda, zabranjeno kupanje.

Preciznije, na Panonskim jezerima je zabranjeno kupanje u odjeći i obući.

– Samo bih željela javno da podijelim svoje grozno iskustvo na Panonskim jezerima u Tuzli. Šokirana sam u svojoj državi, od rovljena stvari na ulazu do zabrane ulaska u vodu jer sam pokrivena, jer poštujem vjeru, rekla je Oputar.

Ističe kako burkini nije odjeća već kupaći kostim kao i svaki drugi.

– Raširenih ruku sam dočekana u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a u svojoj domovini sam ponižena jer poštujem ono što jesam. Svakom samo njegovo. I pitamo se na kraju, šta nam se ovo dešava. Pa dokle dragi moji?, izjavila je ova djevojka za portal Crna-Hronika.

Leave a Reply