KOSTINA DADILJA PONOVO SASLUŠANA: Otkrila sve što zna o dječaku-ubici, JEDNU STVAR POSEBNO NAGLASILA!

Bebisiterka Koste Kecmanovića se ponovo našla na saslušanju jer je u njenom iskazu bilo više nedoslijednosti.

Bebisiterka dječaka-ubice Koste Kecmanovića koji je izvršio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, kada je ubio devetoro djece i radnika obezbjeđenja ove obrazovno-vaspitne ustanove, saslušana je ponovo jer je u iskazu koji je dala istržiteljima bilo nekih nedoslijednosti, saznaje portal Republika.rs.

Prema našim informacijama, bebisiterka koja je Kostu čuvala od njegovog 11. meseca do krvavog pira, nije imala informacije da dječak uopšte zna da puca.

– Bebisiterka je rekla da je iako je provela sa njim 12 i po godina i mislila da ga najbolje poznaje od svih u šoku zbog masakra koji je počinio dječak – navodi izvor portala Republika.rs koji je blizak istrazi.

Kako dalje navodi naš sagovornik, ona je naglasila da nije imala saznanja da dječak zna da puca.

– Nikada ga nije vidjela sa oružjem, niti je znala da ide u streljanu i zna da koristi oružje. Ona nije primijetila ni da se interesuje za isto – kaže naš izvor.

Prema našim saznanjima, žena je dalje izjavila da je Kosta Kecmanović bio uzoran dječak, sa lepim manirima.

– Kostu je opisala kao vrijedno i pametno dijete, koje nikada nije pravilo probleme. Bio je odličan učenik i imao sportske vannastavne aktivnosti – navodi izvor.

Kako saznaje portal Republika.rs, bebisiterka negira da ima saznanja da je otac Koste Kecmanovića dječaka učio da puca.

Inače, pored bebisiterke, istražitelji su počeli da saslušavaju i djecu koja su bika očevici nemilog događaja.

Prema našim saznanjima, djeca su počela da se polako otvaraju i razgovaraju o zločinu. Oni su pod zaštitom istražnih organa.

Da podsjetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova krenuo u krvavi pohod u OŠ “Vladislav Ribnikar” kada je odmah sa vrata ubio čuvara Dragana Vladovića, a onda se ustremio na tri djevojčice u holu.

Kada je njima oduzeo živote, pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gdje je njegovo odjeljenje imalo čas. Tamo je pucao u nastavnicu i učenike, od kojih je petoro usmrtio i šestoro ranio. Nakon 12 dana još jedna učenica je podlegla povredama, kada se ukupan broj žrtava Koste Kecmanovića popeo na 10.

Leave a Reply