BORBA PROTIV TEŠKOG OBOLJENJA: Anđela sklopila ruke i sa knedlom u grlu se obratila naciji

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, otkako su napustili “Zadrugu 6” uslijed diskvalifikacije prouzrokovane nedoličnim ponašanjem, ne prestaju da privlače pažnju medija i publike u spoljnom svijetu.

Oni su ovog puta odlučili da svoju poažnju i publicitet dobijen učešćem u pomenutom projektu, iskoriste na najbolji mogući način, a to je da apeluju kod ljudi da se pruži pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Anđela Đuričić je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozvala sve svoje pratioce da pomognu osobi koja bez naše pomoći ne može. Reč je sredstvima koja se prikuplja za liječenje, a kako bi se to reklo, nečije malo je za nekoga mnogo.

Zvezdan i Anđela sui pokazali da imaju veliko srce i da pored svog pritiska medija koji trpe i mnoštva zluradih komentara, uspijevaju da pronađu tračak svjetlosti i brote u svemu što im se dešave, te uspiju da svoj glas koji se daleko čuje, iskoriste na pravi način.

Anđela je apelovala da se pomogne ženi koja je inače admin odnosno rukovodilac fan profila na društvenim mrežama, a koje su posvećene Mikiju Đuričiću, njenom rijaliti saborcu i cimeru iz pomenutog formata.

stori

Leave a Reply