Klikom na sliku zatvorite prozor.

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 17. juna

Jupiter, planeta sreće, nalazi se u Biku, pa nam olakšava da steknemo novac. Igramo još jedan zvjezdani rulet, a pojedini horoskopski znakovi će imati više sreće sa novcem nego ostali.

Venera i Mars su u Lavu, pa imamo potrebu da kupujemo luksuzne stvari, jer to nije stvar presiža, nego je takav astrološki period. Ipak, kombinacija planeta iz Bika i onih iz Lava ukazuje da će biti bespotrebnih i neočekivanih troškova, tako da treba da budemo racionalni sa finansijama.

Pojedini znakovi će imati više novca nego ostali, a među njima su: Blizanci, Bikovi, Rakovi i Lavovi.

BLIZANCI

Sezona vašeg znaka traje, tako da sve zavisi od lične inicijative. Uspjeh na finansijskom planu zavisi isključivo od vas, tako da treba da iskoristite ovaj period koji je povoljan. Novac vam neće nedostajati, prije svega jer ćete biti odličan pregovarač zbog Merkura.

BIK

Jupiter u vašem znaku, a i planeta u Blizancima donose vam materijalno blagostanje. Imaćete zaradu iz dva izvora, tako da je ovaj period veoma povoljan za novac. Posredstvom Blizanaca možete dodatno da zaradite.

RAK

Mars i Venera u polju finansija donose vam odličnu zaradu. Imate mogućnost da ostvarite veliki profit. Bićete zadovoljni realizacijom određenog poslovnog projekta. Jedno zbog čega treba da budete oprezni jeste jer ste skloni trošenju novca.

LAV

Prija vam Mars i Venera u vašem znaku, pa pokloni i novac stižu sa svih strana. Bićete zadovoljni nedjeljom koja dolazi, jer su planete na vašoj strani. Dobićete vrijedne poklone koji će vam značiti više nego novac.

Leave a Reply