JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG STRAVIČNOG NASILJA? Nedjelju dana prije finala, ON je zapečatio svoju sudbinu!

Voditeljica Ivana Šopić ovog popodneva je pokušavala da održi emisiju i popriča sa zadrugarima o najaktuelnijim temama, međutim, nastao je totalni haos, a došlo je i do zabranjenog fizičkog kontakta.

Marko Stefanović i Sanja Grujić su cijelo popodne proveli svađajući se, a sukob je eskalirao kada je Stefanović prišao za stolom svojoj, sada već bivšoj djevojci, pljunuo je i udario po licu, te joj bacio sunčane naočare.

Istog trenutka Sanja je ustala i pred njim od produkcije tražila smjesta diskvalifikaciju, a Marko se nije smirivao već je nastavio sa užasnim pretnjama, pa ga je voditeljica istjerala napolje.

– Ako te stisnem jednom, puca ti vilica na tri mjesta! – urlao je Stefanović.

Dragan Aca Bulić pojavio se juče na svečanom otvaranju kafića svog sina Aleksandra Juse Bulića, te sa okupljenim medijima porazgovarao o svim aktuelnostima koja interesuju domaću javnost, a tiču se prije svega “Zadruge 6” i učešća Ane Ćurčić.

Istakao je kako stoji uz Anu sve do samog kraja, kao i da se nada njenoj pobjedi

Ono što se u medijima pojavilo prije izvjesnog vremena, jeste informacija kako će Aca Bulić unajmiti obezbjeđenje za Anu Ćurčić i njenu djecu, jer se plaši za njihovu bezbjednost, da ne dođe do nasilja, kako od strane raznih manijaka i fanatika, tako i zbog Zvezdanove nezgodne naravi.

Na ovu temu je imao spreman odgovor, preciznije demant.

– Nisam unajmio obezbjeđenje ni za nju, ni za njenu djecu. Smatram da je sve u najboljem redu, tako da nema potrebe za tim. To je malo napumpana priča, jer ne smatram da će biti bilo kakvih problema između Zvezdana i nje – istakao je Aca Bulić.

A šta je sve govorio Bulić za portal SrbijaDanas, detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Leave a Reply