ZADRUGA DOBIJA POTPUNO NEOČEKIVANOG POBJEDNIKA!? Evo kakvi su rezultati ANKETE, borba za prvo mjesto i dalje vrlo neizvjesna!

Rijaliti “Zadruga 6” će u četvrtak 8. juna proglasiti pobjednika, a čitaoci Informera su glasali za svoje favorite.

Na početku šeste sezone mnogi su pobedu prognozirali Aleksandri Nikolić koja je u anketama više puta nagrađivana od strane publike. U samom vrhu se našla i Anđela Đuričić koja je ulaskom u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem bila u žiži interesovanja javnosti, ali je zapažen rezultat ostvario i Bilal Brajlović.

Nakon ulaska Zvezdanove nevenčane supruge, Ane Ćurčić, većina gledalaca se našla na njenoj strani i mnogi su mislili da ne postoji šansa da vođstvo preuzme neko drugi.

Međutim, u anketi koja je objavljena prije samo pet dana, više od 17.000 ljudi je glasalo za svoje favorite, a na sam vrh su izbili Bilal Brajlović i Ana Ćurčić, dok je Aleksandra Nikolić pala na treće mjesto!

Naravno, treba uzeti u obzir i činjenicu da su Anđela i Zvezdan diskvalifikovani iz rijalitija, ali čak i kada bi se njihovi glasači opredijelili za nekog drugog, situacija se ne bi značajno promijenila.

PrintscreenRezultati Informerove ankete

Ana Ćurčić vodi samo 0.29% u odnosu na Bilala, ali ovi rezultati još uvijek nisu definitivnitivni. Procenti se i dalje mijenjaju…

Leave a Reply