NAJMRAČNIJA TAJNA OVOGODIŠNJE EVROVIZIJE: Ovaj takmičar boluje od teškog psihičkog POREMEĆAJA!

Mnogima je poznato da je ovogodišnji predstavnik već predstavljao Italiju na Evroviziji 2013. godine. Njega je šira publika imala prilike da upozna na nastupu u Švedskoj, gdje se predstavio pesmom “L‘Essenzio” (The Essential).

Marko Mengoni se tada plasirao na sedmo mjesto.

Nakon pobjede u Sanremu Marko je poručio da će učestvovati na Evroviziji, ali da još uvijek nije siguran s kojom će pjesmom nastupiti. Ipak, po evrovizijskim kladionicama s pjesmom “Due Vite” našao se među najvećim favoritima.

Kao što smo napomenuli na početku, mnogima je poznato da je već je predstavljao Italiju na Evroviziji 2013. godine u Švedskoj s pjesmom “L‘Essenzio” (The Essential) i da se plasirao na sedmo mesto. Pre toga je 2009. godine ostvario uspeh pobedom na italijanskom X-faktoru, a godinu kasnije MTV ga je proglasio najboljim evropskim izvođačem te godine.

O privatnom životu misterioznog Italijana ne zna se mnogo, a mediji prenose da se bori sa psihičkim poremećajem.

itali

On, kako mediji tvrde, boluje od tjelesne dismorfije, koja karakteriše doživljaj oboljele osobe da su dijelovi njenog tijela deformisani, neatraktivni, ružni, čak odvratni, dok je nedostatak o kome govori zapravo jedva vidljiv ili čak i ne postoji, o kojoj ne priča baš mnogo baš kao i o svom ljubavnom statusu, piše Napolike.it.

Rođen je na Božić 1988. godine u gradu Ronsiglione u pokrajini Lacio. Muzika je počela da ga zanima tokom studija i tada je počeo da nastupa u barovima i vjenčanjima.

Nakon Rima, gde je upisao muzičku školu i školu za strane jezike, doselio se u Milano, gde danas živi. Bori se, dakle, sa vrlo delikatnom bolešću – dismorfijom.

Leave a Reply