ANA BJEŽI OD ZVEZDANA! Ćurčićeva donijela odluku da NAPUSTI BIJELU KUĆU, EVO ŠTA SE DESILO SINOĆ (VIDEO)

Protekle noću tokom emisije “Gledanje snimaka”, je došlo do neviđenog haosa između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, kada je Ana u jednom trenutku optužila Slavnića da ju je tukao, te da je bježala kod drugarica da spava zbog njega, kao i da je prokockao sve njoj i njenoj djeci.

Nakon njenog emotivnog sloma, ona je nastavila da iznosi prljav veš, pa otkrila da ju je Slavnić pokrao, te da je prokockao sav novac za stan.

– Sve ću ja da objasnim, ja sam njega voljela, kockao se, išla sam sa njim na kocku, bilo mi je gotivno. To je bio problem, plus ovo što sam, znaš li ti koliko tu ima. Uzeo mi pare ispod jastuka od mog stana, potrošio, pa me probudio ujutru i plače zbog toga. Da ti ne pričam o ljubomori na moju djecu i psihofizičkom maltretiranju – rekla je Ana.

Ana je nakon svega što se tokom noći izdešavalo donijela odluku da napusti Belu kuću, te da iz bedzbjedonosnih razloga zbog Zvezdana spava u apartmanu Kulića, koje su joj ponudile pomoć, ali je Zorica Marković bila protiv toga, te se ponudila da spava pored nje na podu, a da ona ne ide u apartman.

https://youtube.com/watch?v=tJoyWt1OlEU%3Ffeature%3Doembed

Leave a Reply