OVAKO IZGLEDA ŽENA PREKO 60 GODINA KOJA ZNA KAKO DA SE OBUČE SAVRŠENO: Blista bez šminke, a evo kako prikriva nedostatke

Za nju nije kompliment kada joj kažu da izgleda kao da joj je 40. Zvezda “Niskih strasti” ne želi da bude poznata kao žena čija ljepota odolijeva godinama i ne dijeli uvjerenje da je lijepo samo ono što je mlado.

Šeron Stoun poznata je kao neko ko ponosno nosi svoje godine, a uvijek je bila inspiracija ženama, kako mlađim, tako i starijim. Uprkos tome što ima 65 godina izgleda daleko mlađe, a ono što je čini da tako izgleda prema mnogim stručnjacima jeste kraća kosa i zanimljive odjevne kombinacije.


Poznata je kao neko ko voli jednostavne stvari kada je njega u pitanju, a isto pravilo primijenjuje i kada bira odjevne kombinacije.

Šezdesetpetogodišnja američka glumica uslikana je prilikom odlaska kod prijatelja u Los Anđeles u kombinaciji koja je učinila da izgleda veoma otmjeno. Šeron je obukla bijeli kombinezon koji se vratio u modu na velika zvona.

Šeron Stoun

Kombinaciju je upotpunila udobnim, bijelim cipelama i bež torbom koja je razbila monotoniju. Glumica nije imala šminku na licu, a uprkos tome izgledala je blistavo. Nosila je naočare za sunce pored kojih šminka i nije potrebna, jer prekrivaju sve nedostatke.

Kobinacija koju je Šeron nosila idealna je za sve prilike, za posao, šetnju, ručak…

Šeron Stoun

Leave a Reply