Klikom na sliku zatvorite prozor.

Njenu pjesmu svi vole, povukla se iz javnosti, PA SE VRATILA I OTKRILA DA SE RAZVODI: Evo kako danas izgleda lijepa pjevačica (FOTO)

O njenoj privatnosti se ne zna mnogo.

Jelena Broćić, jako dugo je prisutna na sceni, a najveći uspjeh zabilježila je hitom „Bele rade“, koja se i dan-danas veoma rado sluša.

Pjevačica se povremeno pojavljivala u emisijama gde je pevala uživo, a može se primetiti da je svoju ljepotu i prirodan izgled sačuvala. S obzirom da Jelena nije bila čest gost estradnih događaja, mnogi su se pitali šta je sa njom.

U jednom intervjuu pjevačica je naglasila da je željela da se posveti porodici, pa da zato nije snimala nešto novo.

„Kroz cijelu moju karijeru ja nisam bila puno u medijima, pogotovo u posljednje vrijeme. Odlučila sam da se povučem i da se potpuno posvetim porodici“, izjavila je Broćićeva jednom prilikom, a govorila je da ima dosta tezgi.

„Iako se ne pojavljujem na televiziji, ja radim. To je uglavnom na preporuku ili kada ljudi na licu mjesta čuju i vide kako radim i onda me zovu i tako ja opstajem sve ove godine vjerovali ili ne“, izjavila je Jelena koja je nakon devet godina braka stavila tačku na brak, što je mnoge šokiralo.

„Ni kada sam se udavala nisam to dijelila sa javnošću, pa neću da dijelim ni priču o razvodu. Uvijek sam svoj privatni život držala po strani i najvažnije mi je da zaštitim sina Vasilija“ rekla je ranije pjevačica.

Broćićeva je poznata i po pjesmi „Zvezda Danica“.

Leave a Reply