UKIDA SE TIKTOK U SRBIJI? Ministarka Grujičić predložila novi prijedlog mjera

Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić istakla je da bi svi zajedno kao društvo mogli da probamo da ukinemo društvene mreže na određeni period i da vidimo kakav će rezultat biti.

Nakon dvije stravične tragedije koje su Srbiju zavile u crno, ministarka je dala ovaj prijedlog kako bi se dečiji umovi “očistili” i vratili normalnom životu!

– Moj prijedlog društvu je da probamo da na mjesec dana ukinemo Tiktok i ostale društvene mreže, da se djeca resetuju i da odmore od svega. Pa, da vidimo kakav će rezultat biti – rekla je ministarka zdravlja.

Podsetimo, više dece je ovih dana privedeno na informativni razgovor jer su javno pretili da će počiniti sličan masakr kao što se 3. maja desio u OŠ “Vladislav Ribnikar”, ili su veličali zločin koji je počinjen.

Grujičić je danas ranije navela da je na Dječiju kliniku za neuropsihijatriju juče primljeno četvoro djece od kojih je dvoje imalo ideju da treba nekoga da ubiju, a dvoje da ubije sebe, ali su primetivši da sa njima nešto nije u redu došli po stručnu pomoć u ovu zdravstvenu ustanovu i zahtjevali da budu hospitalizovani.

Nezapamćena tragedija u Srbiji se dogodila 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu sa očevim oružjem. On je prvo ubio čuvara škole Dragana Vlahovića i dežurne učenice, zatim je svoj pohod nastavio kroz hol škole do kabineta za istoriju. Tamo je ubio petoro vršnjaka, ranio nastavnicu istorije i još šest đaka.

(24sedam)

Leave a Reply