NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 13. maja

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a astrolozi su saglasni da će određeni znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Retrogradni Merkur gazi u punoj snazi, a Jupiter se nalazi na posljednjim stepenima Ovna, što znači da nije pravo vrijeme za novčana ulaganja.

Mnogi pregovori kasne, a obećani novac ne stiže na vrijeme.

Ukoliko se pitate ko će imati sreće kada je novac u pitanju, to su znakovi među kojim su: Blizanci, Ovan, Djevica i Strijelac.

BLIZANCI
Ulazak Venere pored Marsa u vaše drugo polje donosi vam bonuse, ali i dodatnu zaradu. Posredstvom osobe u znaku Raka možete da zaradite veliki novac, a konačno ste se stabilizovali na finansijskom planu u odnosu na početak godine. Zbog retrogradnog Merkura ne ulažite novac prije kraja maja.

OVAN
Naglašeno drugo polje donosi vam puno prilika za zaradu, ali i određeni rizik jer je Uran u Biku. Imaćete potrebu da ulažete novac iako ste svesni da je rizičan period. Bolje je da sačekate povoljniji period za ulaganje novčanih sredstava, prenosi Informer.rs.

DJEVICA
Venera ulazi u Raka, pa će vam prijatelji ponuditi da radite zajednički projekat koji može da donese novac. U svakom slučaju ulazite u stabilniji finansijski period, tako da ne morate da brinete o parama.

STRIJELAC
Saturn jeste u Ribama, ali u dobrim aspektima, pa dobijate ono što zalužujete. Ova planetarna pozicija može da vam donese rad od kuće ili zaradu posredstvom nekretnina.

Znak koji treba da igra igre na sreću do 13. maja je Jarac.

Leave a Reply