POHAPŠENA CIJELA PORODICA KOD KOJE SE KRIO MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA: Evo zašto su ga primili u svoj dom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nakon opsežne potrage uhapsili su Uroša B. (21) u okolini Kragujevca u selu Vinjište kod rođaka.

Navodno, čitava porodica koja je pružila utočište monstrumu Urošu Blažiću koji je ubio osam, a ranio 14 ljudi je uhapšena.

Intenzivnom akcijom srpske policije, koja je sa svim raspoloživim snagama cijelu noć bila na terenu, nakon osam sati ubica je pronađen u Vinjištu kod Kragujevca.

Kako Republika prenosi, ova porodica je trebalo sutra da proslavi krsnu slavu i da su ga zbog toga primili u dom.

Republika

Kako Kurir saznaje Nataša je otišla na svadbu svojih prijatelja, ali je zbog nesrećnih okolnici završila u bolnici i to sa jezivim povredama. Nakon brutalnog nasilja doktori su otkrili u kakvom je stanju je primljena u bolnicu.

– U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja – rekao je za portparol KCV.

Nataša Šavija
FOTO: KURIR/PRIVATNA ARHIVA

Kurir je došao u posed prvog video snimka Nataše Šavije sa povredama na glavi i licu.

Leave a Reply