ZORICA OPTUŽILA ANU DA JE LAŽOV: Izbila žestoka svađa između njih! Ćurčićeva drami i histeriše! (VIDEO)

Rijaliti učesnice i prijateljice, Zorica Marković i Ana Ćurčić sjedile su u toaletu, a onda su počele i da se svađaju.

– Ženo je l’ ti shvataš da ja moram da nađem trenutak. Nastavila bih se ja sa njim, ali morma da ispoštujem voditeljicu – rekla je Ana.

– Ja te ne ispravljam i ne tražim ništa od tebe Ana. Ne kažem ja da ti lažeš nego mi treći put govoriš jedno, a drugo ispada – rekla je Zorica.

– A u čemu lažem? – pitala je Ana

– Da si se oslobodila skroz straha. Ne kažeš mi da više nećeš da ćutiš i da te ne zanima. Juče si m to posljednji put rekla kad si plakala vezano za Slavicu i ostale. Ja kažem, hvala Bogu šta god. Nemam pravo jednu reč da ti stavim u usta. Ako ti meni juče na crvenoj stolici kažeš da više nemaš kočnice, poštovanje i ništa, ja ti poverujem, znači bolje si i imaš pravo i prostor da kažeš šta želiš da kažeš i da više ne poštuješ nikoga, a ona sinoć niko te ne dira i ne postavlja pitanja. Ako nemaš strah i ako su ti čestitke jasno napisane, pročitaj ih još pet puta jer sam ja ukačila poslije prvog, vodi se time jer ti nisu bezveze napisali – rekla je Zorica.

– Vodiću se. Do kraja imamo vremena – rekla je Ana.

– Ti si jedna dama, beogradski mangup, skloni se sa vrata kad pričaš jer nisi Marija Kulić – rekla je Zorica.

– Ja to jesam – rekla je Ana.

– Mene ne zanima ni Mića ni niko, izletjeo mi je bes, ja sam srčana. Ja do kraja rijalitija ne želim da se bavim nijednom temom osim Zvezdana Slavnića – rekla je Ana.

– Daješ prostor svima, a najviše njemu da iznese ono – rekla je Zorica.

– On je isto iznenađen onim pismom, vjeruj mi. Zadnje što je očekivao je da Slavica to napiše, a to mu je dalo mogućnost da me još više kanali. Mene je to otkočilo, ali o njegovoj mami ne želim ništa da pričam. Došla sam da pričam o tri stvari između mene i Zvezdana. To su kocka, prevare i psiho-fizičko nasilje – rekla je Ana.

– Osim kocke od toga ništa – rekla je.

Detaljnije pogledajte u videu:

Leave a Reply