ISPRED PORODIČNE VILE KARIĆA MUK: Pogledajte ko se trenutno nalazi u domu Stefana i Osmana!

Starleta Nataša Šavija trenutno je u Kliničkom centru Vojvodine na intenzivnoj njezi nakon što je zadobila teške tjelesne povrede, od strane, kako tvrdi, bivšeg zadrugara Stefana Karića.

Ispred porodične vile Karića trenutno je potpuni muk, a Stefanova maćeha Kristina uredno se javila na interfon, rekla da kod kuće nisu ni Stefan ni njegov otac Osman Karić, kao i da ne zna gdje se njih dvojica nalaze, a naročito Stefan koji već neko vrijeme ne živi tu.

Podsjetimo, Nataša Šavija noćas oko 2 časa primljena je u KC Vojvodina sa teškim povredama, polomljene kosti lica, počupana kosa i zatvoreno desno oko, a kako je ispričala, Stefan Karić je nasrnuo na nju dok su bili na svadbi kod prijatelja.

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka – započela je Šavija za “Blic”, pa nastavila:

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija – istakla je ona.

Šavija se oglasila i na svom Instagramu gdje je otkrila da je sve prijavljeno policiji, da se trenutno nalazi na odjeljenju Intenzivne njege gdje čeka operaciju. Kako je istakla, za ovo što joj je učinjeno “se robija” te da će se osumnjičenom “usr*ti u život”.

Leave a Reply