IZABRAO JE IME ZA BEBU! DEJAN OBJAVIO PRELIJEPE VIJESTI: Otkrio kakav će tata biti

Želi porodicu sa novom djevojkom!

Dejana Dragojevića ekipa domaćeg portala posjetila je u teretani gdje vredno trenira.

Pobjednik rijalitija “Zadruga” progovorio je o novoj djevojci Jovani, ali i otkrio da želi da se ostvari u ulozi roditelja.

Dejan je otkrio prelijepe vesti, da je konačno spreman da se ostvari u ulozi oca i to sa njegovom sadašnjom izabranicom Jovanom.

– Volio bih da se ostvarim u ulozi oca. Nije mi toliko bitna uloga mladoženje. Papir, kao papir. Ne daje ti nikakvu garanciju ni za šta. Dijete je već druga stvar. Jovana je baš osoba za to. Mimo svega je, sa njom sam se vratio u normalnu vezu kakvu sam imao prije rijalitija – priča Dejan i dodaje:

– Pričali smo o djeci. Imam ime za žensko dijete, koje neću da kažem. Ime je iz poznate serije, gledao sam je prije 13 godina i tada sam rekao moja kćerka će se tako zvati. Ne postoji bolje i zvučnije ime – rekao je, pa otkrio kakav će tata biti:

– Ne bih bio strog tata, ali bih bio težak. I po prirodi sam takav. Sve to mora biti kako sam zamislio. Dijete mora da me sluša – ističe Dragojević, a kada će se mladi par odlučiti na ovaj korak, ostaje nam da saznamo.

Leave a Reply