VEČERAS JE MLAD MJESEC: Ovim horoskopskim znakovima će se život PROMIJENITI IZ KORIJENA – evo šta ih čeka

Sada je pravo vrijeme da uzmete stvari u svoje ruke i okrenete ga u svoju korist

Kada na nebu imamo Mlad Mjesec, tada je vrijeme da započnemo neke nove stvari. Mlad Mesec u astrologiji ukazuje na vreme kada možemo se osloniti na svoju volju i jako je važna motivacija koju imamo tih dana.

30. maja Mlad Mjesec u znaku Blizanaca donosi potpuno novu energiju, posebno za one osobe koje su sklone da previše emotivno reaguju.

Merkur koji je vlada ovim Mjesecom još uvijek je retrogradan, to je veoma otežavajuća okolnost posebno za sve Blizance i Strelčeve. Za njih je ovo veoma izazovan period naročito kada su u pitanju partnerski i poslovni odnosi. Važno je naučiti se strpljenju i sačekati svojih pet minuta.

U ovom trenutku imamo konjukciju Marsa i Jupitera u znaku Ovna što pojačava energiju u ovog mladog Mjeseca. Mars u Ovnu donosi jako veliku odlučnost posebno za sve Ovnove i Lavove. Oni će moći da se dokaže na poslovnom i društvenom planu.

Jupiter u Ovnu i dalje daje podršku svima onima koji žele da sprovedu velike i krupne poslovne i finansijske promene. Mlad Mjesec u Blizancima u tom slučaju traži od nas da budemo mentalno jaki i da umemo da komuniciramo jasno i nedvosmisleno.

Blizanci su znak koji je zadužen za komunikaciju i za sve ono što ima veze sa idejama, spoznajama, kreiranjem bliske budućnosti. U ovom periodu dolazi do izražaja sve ono što smo od ranije planirali i maštali. Merkur u retrogradnom hodu traži od nas oprez i dobro procenjivanje koraka. Ništa ne može preko noći. Za sve postoji određeno vrijeme.

Za Ribe i Djevice ovaj uticaj Mladog Mjeseca je nepovoljan jer im unosi previše nemira i nestabilnosti. Djevicama je važno da budu emotivno stabilniji nego inače, a Ribe će osjetiti veliko opterećenje zbog poslovnih obaveza.

Ovaj period iskoristite da razumete najbolje sebe jer od te ” komunikacije ” sve zavisi

Leave a Reply