Svi su se čudili što sam se udala za njega

Udala sam se sa 19 godina, bio mi je prvi, nikada nisam imala drugog muškarca u životu, nisam ni pomišljala na to iako smo već skoro 20 godina u braku. Svi su se čudili kada sam se udala za njega, govorili su da sam mnogo ljepša i bolja od njega i da sam mogla bolje, ali ja sam se vodila srcem.

Cijelo ovo vrijeme u braku sam bila presretna, nikada ni u jednom trenutku se nisam pokajala, ali onda sam na izuzetno ružan i okrutan način saznala pravu istinu. Cijeli svijet mi se srušio. Danas sam mog muža odlučila izenaditi jer nam je danas 20 godina kako smo se upoznali, otišla sam kod njega na posao i zatekla ga sa sigurno 20 godina mlađom sekretaricom u njegovj kancelariji… ODVRATNO.

To je zadnje čega se sjećam,probudila sam se u hitnoj, na infuziji, potpuno sam izgubila svijest, iskreno kakav je šok bio dobro sam i preživjela. U naš stan se nisam vraćala, on je završena priča, ali srce boli sve jače i jače. 20 godina laži, ni u snu nisam mogla pomisliti da će se ovo meni desiti… NEMOGUĆE, ali na žalost nas žena itakako je moguće. ZAŠTO!?!?!?

izvor: maxfun.rs

Leave a Reply