“KĆERKO I MAJKO, ODRIČEM VAS SE”, ZVEZDAN SE JAVNO OBRATIO PORODICI: Ostavio sve bez teksta (VIDEO)

Zvezdan Slavnić ne prestaje da ponašanjem šokira publiku i ukućane, ali sada je, po mišljenju gledalaca, pao najniže.

Naime, do Savnića je došla informacija da su njegova ćerka Sara i majka Slavica podržale njegovu bivšu suprugu, Anu Ćurčić, da javno iznose o njemu sve što zna, a zbog čega bi, kako i sam kaže, mogao da završi u zatvoru.

Ukoliko ste dale blagoslov, ti, Saro i ti, Slavice, nikad me nećete vidjeti. Pa ćete da date blagoslov sljedeći put nekom drugom. Ponoviću, Saro, ćerko moja i Slavice, majko moja, ako ste dale blagoslov, sada ste me vidjeli i gledaćete me samo na televiziji. Ako jeste, nikada nemojte da mi se obratite više, ni ja vas neću zvati u životu – rekao je.

Zvezdan je nakon teških riječi koje je izgovorio krenuo da vrijeđa Anu, a kada ga je Janjuš zamolio da to ne radi, on mu je odbrusio:

– Što tvoja žena nije došla ovdje da priča o tebi? Ona je zvala Saru da joj da blagoslov da priča o tati i da tata ide u zatvor. E pa, Saro, da ti ne kažem, bolje… – gunđao je Slavnić i na kraju priznao i sam da nije bio otac kakav je trebalo da bude:

– Javiću im se na “Kukovdan”. Priznao sam, bio sam užasan tata. I za sebe i za nju nikakav nisam bio – i robija i ovo i ono.

(blic.rs)

Leave a Reply