“Zvezdan će SNOSITI POSLJEDICE!” Dušica Jakovljević iznijela odluku PRODUKCIJE, Anđela pokušala da ga opere, ali bezuspješno

U toku emisija “Pitanja gledalaca” voditeljka Dušica Jakovljević postavila je pitanje Filipu Caru ne primijećujući da Zvezdan Slavnić nije prisutan.

Nakon što su zadrugari sugerisali na Slavnićev izostanak iz emisije, što je potpuno van pravila koje postavila produkcija, Dušica se obratila Anđeli Đuričić, Zvezdanovoj devojci.

– Može neko po Zvezdana da ode samo. On fali – rekla je voditeljka.

– Ali on je jutros ustao rano, nema šanse da ga podignem – pokušala je da ga opravda Anđela.

– Jako mi je žao, ali mora da se odazove, inače će snositi kaznu. Stvarno ti kažem, neka ispoštuje – bila je oštra Dušica.

– Važi, evo odmah – skočila je mlada zadrugarka na noge i krenula ka dečku.

– Dušica je rekla da stvarno moraš da prisustvuješ emisiji, znaš kad te lijepo zamolila. Hajde, molim te – poniznim tonom je izvrnula naredbu u molbu zadrugarka.

– Znam da ti je teško, ali znaš kako te Dušica lijepo zamolila, hajde! Molim te. Evo ti ovde stvari da obučeš – svjesno je slagala ona.

– Znam da ti je teško, ali samo sat vremena i onda se vraćaš da spavaš. Hajde, molim te. Obula bih ti čarape, ali sam nalakirala nokte – zaključila je ona, a lavina različitih komentara preplavila je mrežu.

 “Jao, ovaj sa ovim umazanim stopalima koje nije umio dobro godinama”, Obula bi mu čarape, ljudi”, “Odvratan je”, “Ali ona! Očaj, očaj bre! Šta je ovo ljudi moji”, “Moli Dusica, a ona bi mu obula čarape, ali je nalakirala nokte”, “Ja da sam voditelj, ma pod cijenu otkaza bih mu rekla koju vaspitnu, pa nek sve ide u p* ako treba. Doke dođe ovo sve, ubica, nasilnik, manipulator, klasični ljudski šljam im vodi glavnu riječ. More marš nesposobnjakovici jedni, za šta ste vi završavali fakultete, da vam diriguje robijaš obični, fuj bre” – samo su neki od lavine komentara.

Leave a Reply