MUŽ IZBACUJE MENE I DJECU IZ KUĆE NAKON 20 GODINA BRAKA I TO ZBOG NJE: Kad mi je poslao sliku, uhvatila sam se za glavu, OVAKVA ŽENA S NJIM?!

MUŽ IZBACUJE MENE I DJECU IZ KUĆE NAKON 20 GODINA BRAKA I TO ZBOG NJE: Kad mi je poslao njenu sliku, uhvatila sam se za glavu, OVAKVA ŽENA S NJIM?!

BONUUS:

Do sinoć sam bio najsrećniji čovek na svetu. Tačnije do 02:10 jutros kada me je devojka sa kojom sam u vezi 2, 5god. Nazvala i iz vedra nema i rekla da me ne voli više i da me ostavlja. Ne bi mi ovo bilo toliko strašno da poslednja poruka od nje nije bila u 23:30, , laku noć ljubavi, jedva čekam da dođeš, jako sam te željna budna te sanjam”. Ne mogu da dođem sebi, osećam se slomljeno.

Starija sestra se godinama “zavlači” sa momkom, te su skupa, te su raskinuli, te ga voli, te je najgori na svetu… momak je bio sebičan, nezreo, lagao, varao, nije znao šta želi, obični lezilebaroš… Na kraju je i ona to shvatila i odlučila raskinuti zauvek. Tri meseca posle se javila familiji da se verila. Pogodite s kim. Razvod u najavi.

Roditelji su nešto najljepše na svijetu, čuvajte ih dok ih imate!

Moja sestra je postala vegan i sad ima posebne zahtjeve kad dolazi nekome u goste. Obećala sam napraviti kolač sa veganskim jajima i sojinim mlijekom, ali mi se to gadi pa sam napravila normalan kolač. Nije ni primjentila razliku. Neću ja posebno kuhati za nju, a posebno za nas ostale. Neka si sama donese svoju hranu.

Leave a Reply