OVAKVO NEŠTO SE NIJE DEŠAVALO OD 1941. GODINE! Astrološkinja Vasilisa otkrila kakva će biti 2023 – SPREMITE SE!

Saznajte kakve su astrološke prognoze za 2023. godinu.

Kakav nam je godišnji horoskop, šta nas čeka u 2023. godini i koliko se neki aspekti planeta i događaji koje podstiču, ponavljaju tokom vremena, otkrila je poznata ruska astrološkinja Vasilisa Volodina.

Kretanje planeta određuje ne samo to kako ćemo se osećati i ponašati, već utiče i na tok istorije, uvereni su astrolozi. Po njima postoje obrasci koji omogućavaju da se predvide kataklizme i preokreti. Vasilisa Volodina vjeruje da se svakih 14 godina ciklusi planeta, na ovaj ili onaj način, ponavljaju.

“Početkom 20. veka konjunkcija Jupitera i Urana značajno je uticala na ekonomiju. Jedna od konjunkcija bila je u Vodoliji 1914. godine uoči Prvog svjetskog rata. Vodolija je, kao simbol oslobođenja, donela modu androginosti, dečačke figure i kratke frizure kod žena. Ovaj trend je trajao do Velike depresije. A šta je ljudima potrebno kada je vlada kolektivna depresija? Jarki ruževi, šik komadi, luksuz!”, napominje Volodina.

“Jedan od ovih ciklusa dogodio se 1941. godine, kada je konjukcija bila u Biku, što nam govori da je u to vrijeme vladao pragmatizam. U modi je bila udobna odeća koja je trebalo da omogući ženi da lakše radi. Sva sredstva su išla na krojenje vojnih uniformi, tako da o estetici nije bilo govora. Posljednji ciklus povezan sa Bikom je bio 2010-2011, sljedeći se očekuje 2023. godine”, kaže astrološkinja.

“Naredne godine, 2023. će ova konjukcija biti u znaku Bika, kao što je bila 1941. Što se mode tiče, možete da očekujete kolekcije jednostavnih modela, klasičnih linija i neupadljivih boja, što će biti opšteprihvaćen trend. Ključni elementi Bika su udobnost, ekonomičnost i pragmatičnost.”

Astrološkinja dodaje i da će ova konjukcija uticati na ljubavne veze. Ljudi će težiti stabilnosti, vezama koje se zasnivaju na dubokim emocijama, poštovanju partnera i odanosti, ali koje će biti izuzetno stastvene.

Vasilisa Volodina kaže i da ne treba praviti paralele između ovih ponavljajućih ciklusa, posebno da ne treba pokušavati da se predvide geo-političke prilike. Ono što im jeste zajedničko, najuočljivije je u modi i ljubavnim vezama. Dakle, spremite se za stabilne veze u kojima je naglašena harmonija, a strasti su vrele! Inače, Bikovi važe za jedan od najsenzualnijih znakova Zodijaka, a tejlesne strasti su im veoma bitne.

MONDO

Leave a Reply