NAJGORE SVEKRVE PO HOROSKOPU: Izazivaju svađe između snahe i sina, sebične do besvijesti

nekim domaćinstvima svekrva je ljepilo koje drži sve na okupu. Sina i snahu zbližavaju koristeći vlastito iskustvo dugog i trajnog braka.

Ali u drugim domovima, svekrva se ne nada uvijek blaženstvu između svojeg sina i njegove partnerice.

Strijelac

Žene Strijelci kad se osjećaju nesigurno mogu biti zatvorene i proračunate. Dakle, ako svekrva Strijelac izaziva probleme između svog sina i snahe, u tome ju je najlakše spriječiti tako da joj se pokaže ljubav i zahvalnost.

Ubrzo će se njezino toksično ponašanje promijeniti na bolje. Ako se svekrva Strijelac osjeća zanemareno, njezino bi se ponašanje moglo dramatično pogoršati jer uživa u napetosti između sina i snahe.

Jarac

Iako Jarci nisu otvoreno agresivni, svekrve u ovom znaku ne bi intervenirale čak ni kada bi njihova pomoć mogla okončati svađu između sina i snahe. Ove svekrve potajno uživaju u svađama i često s velikim entuzijazmom prepričavaju daljnjoj rodbini detalje svađe kojoj su svjedočile.

Ribe

Od pasivno-agresivnih sklonosti do sati provedenih u durenju, Ribe su u tome najbolje. S druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak. Ribe ne stvaraju probleme osim ako nisu isprovocirane.

Dakle, ako vam svekrva Riba pravi probleme, vjerojatno osjeća da ju ne cijenite dovoljno.

Lav

Majke Lavovi vole svu pažnju svojih beba. Dakle, ako vaša svekrva Lav vidi kako joj sin provodi puno kvalitetnog vremena s vama, vjerojatno je ljubomorna.

U takvim slučajevima neke svekrve izazivaju nesporazume između mladog bračnog para, koji s vremenom mogu dovesti do osjećaja nepovezanosti. To pak čini mamu povezanijom sa svojim potomcima, piše Pinkvilla.

Leave a Reply