SUTRA TAČNO U 4:52 SATA STIŽE NEVJEROVATAN PREOKRET: Ova 4 znaka su na udaru – spremite se

Sutra ujutro u 4:52 minuta stiže važan astrološki događaj, a to je mlad Mjesec u vodenom znaku Raka koji će imati snažan uticaj na sve horoskopske znakove

Kako je Rak znak koji simbolizuje dom i porodicu, jasno je da će mlad Mjesec aktivirati ova polja, pa ćemo ponajviše biti fokusirani baš na to.

Rak je znak koji je emotivno promjenjiv i ranjiv, pa će mlad Mjesec u ovom znaku biti okidač za to da budemo zabrinuti, ali je ovo astrološki događaj koji nas podsjeća da je vrijeme da brinemo i za sebe, a ne samo za druge osobe i porodicu.

Mlad Mjesec je buđenje majčinskog instinkta na nov način, što će biti važno za pripadnice ljepšeg pola. Ovaj aspekat je podsjetnik kako treba da njegujemo ljubav. 

Promene raspoloženja, nakupljene frustracije i emotivno nezadovoljstvo biće propratna manifestacija ovog aspekta koji dolazi sutra 29. juna u ranim jutarnjim časovima.

Mlad Mjesec u Raku najviše će uticati na četiri znaka zodijaka, a to su Rakovi, Ovnovi, Jarčevi i Vage.

RAK 
Vama će najteže pasti mlad Mesec jer ćete itekako morati da preispitujete lične odluke i stavove. Ovo je period koji vas tjera na brinete više o sebi, umesto o drugima, ali i da razmislite da li je put kojim idete pravi.

OVAN 
Mlad Mjesec će biti u vašem četvrtom polju doma i porodice. Nije isključeno ćete biti zabrinuti za jednu osobu iz porodice i to verovatno za roditelja. Ovo je takođe nostalgija za detinjstvom i nekim minulim vremenima koja više ne mogu da se vrate. Bićete ranjivi i emotivni.

JARAC
Ovaj aspekat ja za vas test na emotivnom planu. Ukoliko ste u braku ili imate partnera, morate da postavite nove prioritete u vašem odnosu. Tokom predstojećih dana u odnosu sa voljenom osobom je moguća kriza usled emotivnog nerazumevanja.

VAGA
Mlad Mjesec u Raku je test na poslovnom planu. Ništa neće biti onako kako ste zamislili, pa ćete imati utisak da sav teret pada na vas. Potrebno je da imate više razujmevanja prema zaposlenima. Poželjećete da mijenjate radno mjesto, poziciju ali i okruženje u kojem radite.

Leave a Reply