OVO JE DOKTOR SA VMA KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU: Prijetio Joj I Urinirao Po Njoj, Evo Gde Ga Je Policija Zatekla

Hirurg sa VMA uhapšen je nakon što je brutalno pretukao suprugu u stanu.

N.O. (48), poznati hirurg sa Vojnomedicinske akademije (VMA) pretukao je svoju suprugu I.O. i naneo joj teške fizičke povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome. Prema poznatim informacijama, žena je i ranije bila žrtva psihičkog i fizičkog maltretiranja.

Policiji je prijavljeno da suprug pištoljem tuče suprugu. Patrola ga je zatekla ispred vrata stana. Supruga je takođe zaposlena u Ministarstvu odbrane, a imaju i maloletne dece. Žena je imala vidne povrede, podlive ispod oba oka.

Žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje.

Obavljen je razgovor i sa N.O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od nasilnika je oduzet pištolj u legalnom posedu, kao i pištolj njegovog brata. O slučaju nasilja je obaveštena Vojna policija.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom. N.O. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

(Mondo/Blic)

Leave a Reply