TUČA S OBEZBJEĐENJEM, DUPLI UDAR NA PRODUKCIJU! Zvezdan doživio pomračenje – Miljan UNIŠTAVAO sve pred sobom

Tokom podjele budžeta došlo je do žestokog sukoba između Nenada Lazića Nece i Zvezdana Slavnića. Zvezdan je doživio pomračenje, pa se zaletio na Necu, a obezbjeđenje i zadrugari su ga spriječili u namjeri da ga udari.

Obezbjeđenje je iznijelo Zvezdana ka vratima Bele kuće, ali on nije želio da napusti prostoriju. Necin brat, Predrag Lazić Peca, se iznervirao zbog ovog napada, pa se zaletio na Zvezdana kako bi se obračunao sa njim.

Obezbjeđenje je uhvatilo Pecu, a on se sve vrijeme otimao. Tokom tog otimanja, Peca je zakačio momke iz obezbjeđenja i par zadrugara koji su pokušali da ga zaustave.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Slična situacija sa obezbjeđenjem se desila i kada se Miljan Vračević zaletio na Laziće. Miljan je bacio bubicu na pod i pokusao da preskoči sto i uđe u spavaću sobu. Obezbjeđenje ga je uhvatilo, ali se i on otimao i tom prilikom zakacio momke iz obezbjeđenja.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

S obzirom na to da članovi obezbeđenja predstavljaju dio produkcije i nisu učesnici rijalitija, ostaje nam da vidimo da li će neko biti kažnjen diskvalifikacijom zbog udara na njih.

Detaljnije pogledajte OVDJE i OVDJE.

Leave a Reply