PRODUKCIJA ANĐELI DALA PRILIKU DA PRIČA SA RODITELJIMA: Ona PREBLIJEDILA – “Ne mogu da izustim…”

Previše je sramota.

Tokom emisije “Pitanja novinara” Anđeli Đuričić je postavljeno jedno vezano za odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

– Anđela, ti si jednom prilikom rekla da je Zvezdan prihvatio tvoje mane, da bi ti ih sada prebacio – rekao je Darko Tanasijević.

– Da, to su moje karakterne osobine. Ne mogu odmah da ih iskorenim. Brzopleta sam i tvrdoglava, to dosta utiče na kvalitet odnosa, ali je činjenica da mu na početku to nije smetalo – kazala je Anđela.

– Ukoliko mu je sve to smetalo, zašto je ušao sa tobom u odnos? – dodao je Darko.

– To su bile sitnice, koje sada utiču na naš odnos. Drugačije je kad smo u vezi, jer te stvari moraju da se promjene da bi naš odnos bio ispravan. Kada se ljudi spoje, daju sebi slobodu da partneru zamjere neke stvari – kazala je Anđela.

– Zvezdane, da li želiš da promijeniš Anđelu? – upitao je Darko.

– Apsolutno ne. Ne želim da je promijenim, kao ni da me ona sijlepo sluša. Ne želim robota. Sve što sam joj rekao, ima razlog, jer sutra njene mane mogu da utiču na to da zbog ishitrene reakcije uradim nešto loše, a da me ona dugo ne vidi. Biću tolerantniji, ali se promjena na njoj vidi, to ne mogu da osporim. Vidim da pokazuje želju da iskorijeni neke stvari. Želim da sve ovo uspije – istakao je Zvezdan.

– Mnogima je čudno kako tumačiš prazničnu čestitku tvojih najdražih. Postavlja se pitanje da li sebi tako olakšavaš ili istinski vjeruješ u sve to? – upitao je Darko.

– Što se čestitke tiče, napisano je da mi žele da budem srećna. Meni je glava bila sluđena. Mislim da podržavaju naš odnos, čak i pored toga što bi mi zamjerili milion stvari – kazala je Anđela.

– Rekla si milion stvari – dodao je Zvezdan.

– Opet mi zamjeraš. Mislila sam da i zamjeraju jer je imao ženu, pa je sa mnom ušao u odnos – kazala je Anđela.

– Čini se kao da olako prelaziš preko toga što ti zamjeraju nešto, nego se osvrćeš na to kako se ti osjećaš – kazao je Darko.

– Ukoliko naš odnos bude išao u pravom smjeru, mislim da će ga podržati, ali moje postupke neće. Ukoliko budem srećna sa njim, mislim da će to podržati – rekla je Anđela.

– Ti si uvijek bila ponos i dika vaše porodice. Da li sada crvene zbog tvog postupka? – upitao je Darko.

– Mislim da je tako, ali ja o tome ne pričam. Stalno mislim o njima, ne izlaze mi iz glave. Sigurna sam da nisu presrećni. Ne vjerujem da im dobacuju na ulici, ali da ih vjerovatno neko popreko pogleda. U glavi imam kako nešto može da izgleda. Za te stvari mi je najlakše da se povjerim Zvezdanu, zato mi je samo potrebno da se on vrati, jer će mi pasti teret sa leđa – rekla je Anđela.

– Je l’ bi imala nešto roditeljima da kažeš? – upitao je Darko.

– Da, al ne bih sada mogla to da izustim. Dovoljno sam neprijatnih situacija napravila, da bih sada spominjala i njih – kazala je Anđela.

– Nije situacija za primjer, da bih mnogo govorila o tome – dodala je ona.

Leave a Reply