4 NAJNESRETNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA U 2023. GODINI: Oni će cijele godine biti sami

Za neke horoskopske znake 2023. doneće ozbiljne turbulencije na privatnom planu pa će doći do naglih razvoda i raskida, a astrologija već sad ukazuje na to da će četiri horoskopska znaka završiti slomljenog srca zbog zaljubljivanjem u pogrešne osobe – koje će ih jako povrijediti.

Saznajte jeste li među tim nesretćnicima u nastavku i, ako jeste, pripremite maramice za ovu godinu jer ćete se definitivno naplakati.

Ovan
Rođeni u ovom znaku vole da na vrhu, a često ih privlače osobe koje laskaju njihovom egu. Tako se zaljubljuju u status, titule i prestiž, a ne gledaju u dubinu čovjeka. Ove godine tako bi mogli da zaljube u osobu visokog statusa, ali ona će im slomiti srce i ostaviti ih da pate mjesecima.Taman će pomisliti da su ‘na vrhu svijeta’, a onda će im se dogoditi da im neko zada udarac u leđa i da se razotkriju prevare koje su trajale sve vrijeme navodne zaljubljenosti.

Blizanci

Vazdušni znak Blizanaca ima potrebu da bude okružen ljudima, a na početku ove godine mogli bi da se upuste u strastvenu aferu s nekim ko ih uopšte ne gleda kao ‘ozbiljnu’ opciju. Zaljubiće se preko ušiju i pomisliti da su napokon pronašli svoju ‘mirnu luku’, a na kraju će se ispostaviti da su se posve prevarili u procijeni.

Rak
Emotivnim Rakovima ova godina će u ljubavnom smislu biti jako teška. Rakovi naime imaju tendenciju teškog zaljubljivanja nakon vrlo kratkog poznavanja druge osobe, pa ove godine mogu očekivati da će svoje srce pokloniti osobi koja će ih iskoristiti za sopstvene interese. Vezaće se za nekoga ko će se pokazati dvoličnim i ko će se samo mjesecima igrati s osjećanjima Raka.

Strijelac
Strijelci će se zaljubiti u osobu koja je nedodirljiva i emotivno nedostupna. Tako će cijelu 2023. provesti solo, bez da im je ljubav uzvraćena, te će se upuštati u prolazne afere samo ne bi li osobu koja im je stvarno u srcu izbacili iz glave.

(krstarica)

Leave a Reply