Stravične vesti stižu iz doma Kojića, Olja grca u suzama: Keba ovo neće preživeti

Poruka Dragana Kojića Kebe se širi društvenim mrežama

Nedavno je izašao spisak kandidata koji će se nadmetati u izboru za pesmu Evrovizije. Jedno od zvučnijih imena o kojem se danima spekulisalo bio je Dragan Kojić Keba.

Popularni folker konkurisao je da predstavlja Srbiju u Liverpulu ove godine, međutim njegova numera „Pratim te“ nije ušla u uži krug.

Pevač koji se uglavnom ne upušta u konflikte, nije mogao da ćuti, te je poruka Dragana Kojića Kebe odjeknula u javnosti. Naime, on je uputio kritiku na račun komisije koja bira pesme za ovo prestižno takmičenje.

– Džaba mi režete krila… Ja letim srcem. – napisao je Keba na Instagramu.

Keba nije napisao kome upućuje ove reči da mu džaba režu krila, ali na društvenim mrežama ljudi su ovo shvatili kao da je folker hteo da pošalje ovu poruku zato što je uz nju objavio svoju fotografiju na kojoj se u pozadini vidi logo Javnog servisa Srbije.

Poruka Dragana Kojića Kebe

Upravo po odluci žirija RTS-a Kojićeve pesme, kao i numere koje pevaju Goca Lazarević, Ivan Milinković, Jasna Đokić i drugi folk izvođači nisu ušli u trku za predstavnike Srbije na predstojećoj Evroviziji.

Poruka Dragana Kojića Kebe je tema o kojoj će se govoriti i narednih dana, s obzirom na to da se čini da se na ovome neće završiti. Inače, Keba se u vreme Jugoslavije pokušao da se probije, tako što je konkurisao pesmu za Evroviziju.

Leave a Reply