DANAS PRESTAJE RETROGRADNI MARS – 4 ZNAKA ĆE KONAČNO ODAHNUTI: Evo kome stižu ljepša vremena

nastavku teksta saznajte da li će vaš znak odahnuti nakon retrogradnog Marsa.

Završetkom retrogradnog Marsa u četvrtak, 12. januara konačno se budimo iz letargije. Svuda će se osjetiti priliv pozitivne energije i motivacije, a stvari će početi da se pomjeraju sa mrtve tačke. Iako će svi od toga imati koristi, ova četiri znaka će osetiti najveće olakšanje.

Blizanci

Budući da se odvijao u vašem znaku, retrogradni Mars je na vas imao najveći uticaj. Posljednjih nekoliko mjeseci za vas je bilo frustrirajuće i osjećali ste da ne možete da predahnete. To je možda dovelo do nervoze, pesimizma i konflikata. Nakon četvrtka bolje ćete kontrolisati svoju energiju. Pronaći ćete inspiraciju i početi da ostvarujete ono što želite. Pred vama su novi počeci.

Strijelac

Retrogradni Mars uticao je na vaše veze i odnose s okolinom. Vjerovatno ste imali mnogo nesuglasica. Ljudi su puno zahtjevali od vas, a neki odnosi su se možda i raspali. U narednom razdoblju ćete ponovo uspostaviti ravnotežu u intimnim odnosima. Usredsredi ćete se na ljude koji zaslužuju vašu pažnju, a udaljiti se od onih koji na vas imaju negativan uticaj.

Ribe

Retrogradni Mars kod vas je pobudio mnoge emocije. Vjerovatno vam je nedostajala podrška bliskih ljudi. Možda su se kod kuće ili u porodici pojavili problemi koji su vas prilično iscrpili. Sada ćete konačno dobiti potporu koja vam može pomoći da se osjećate dovoljno sigurno i samouvjereno da započnete nove poduhvate.

Djevica

Iza vas su naporni mjeseci. Mnogi su osjećali da ne uspijevaju da ostvare ciljeve i suočavali su se s neuspijesima i kašnjenjima. Možda je došlo do porasta odgovornosti pa ste bili preopterećeni i pod stresom. Direktan Mars donosi olakšanje i pomaže vam da jasnije vidite smjer u kojem idete i postavite sebi nove dugoročne ciljeve.

(Stil.kurir.rs)

Leave a Reply