Klikom na sliku zatvorite prozor.

SAD JE JASNO ŠTO JE MILAN NAPUSTIO ZADRUGU I PINK: Evo šta slijedi u njegovom životu

Kao nezapamćeni šok za vjerne pratioce rijaliti šou-programa “Zadruga” stigla je vijest da Milan Milošević više neće biti voditelj ovog televizijskog formata.

Milan je ovu vijest i zvanično potvrdio.

– Nije to bila laka odluka, ali je Milan presjekao. Znate kako kažu, Nova godina je vrijeme za nove početke i velike životne odluke, a Milan je napravio jedan od najvećih rezova u životu. Do ove odluke nije došlo preko noći, naravno, nego je Milan dobro izvagao prije nego što je sjeo da porazgovara sa Milicom i Željkom Mitrovićem – ispričao je izvor blizak voditelju.

Milanu je bila potrebna promjena nakon što je punih šest godina bio vezan za “Zadrugu”, kao učesnik i kao voditelj. Ipak, vlasnik jedne televizije je odmah kontaktirao Milana kada se pročulo da napušta “Pink”, te mu je uputio poziv sa ponudom koja se ne odbija.

Pregovori su još uvijek u toku, ali se debatuje o tome da li će Milan na drugoj televiziji voditi emisiju koja je vezana za rijaliti, jer su to vode u kojima najbolje pliva, ili će, pored toga, dobiti još jednu emisiju koja se bazira na poznatima. Mnogi se ne sjećaju, ali on je karijeru i počeo kao novinar koji je izvještavao o zvijezdama iz domaćeg šou-biznisa.

Milošević je u jednoj emisiji potvrdio glasine da ima problema sa zdravljem, pa je otkrio da ide na operaciju srca, za koju tvrdi da je rutinska.

Leave a Reply