U 2022. GODINI SA STOMAKOM DO ZUBA: Astrolozi tvrde – žene u ova 4 znaka imaju NAJVEĆU ŠANSU DA OSTANU TRUDNE

Neke nas idućih mjeseci očekuju uspjesi u karijeri, neki će stati pred oltar – a neke će nas u novoj godini posjetiti roda – evo koji znakovi imaju najveće šanse uskoro postati mame Iduća godina sigurno je za mnoge od nas puna iznenađenja. Bilo bi lijepo kad bismo se an neke stvari, osobito velike životne promjene mogli nekako pripremiti. Ipak, nemamo kristalnu kuglu i nažalost (ili na sreću) ne možemo sa sigurnošću predvidjeti što nam se sprema, ali zvijezde nam ipak mogu barem dati neke naznake onoga što možemo očekivati. Ako bi rado (opet) uređivala dječju sobu, kupovala pelene i slagala robicu za bebu, možda ti se sreća uskoro nasmiješi. Astrolozi naime tvrde da žene u čak četiri znaku imaju veću šansu uskoro povećati svoju obitelj.

Ovo su odlične vijesti, zar ne? S druge strane, ako ti to nije u planu, a pripadaš u jedna od ova četiri znaka, onda to znači da trebaš biti maksimalno oprezna kad su igrice u krevetu na redu. Evo na koje se znekove u 2022. roda posebno namjerila: Budi najbolja verzija sebe. Rak Damama Račicama život bi se uskoro mogao prilično promijeniti. Planeti donose novosti u ljubavnom odnosu, odnosno na obiteljskom planu. Spominju se sretne vijesti i plodnost – a ovo može značiti samo jedno: trudnički trbuščić na vidiku!

Djevica Zahvaljujući utjecajima planeta Jupitera i Saturna, žene u znaku Djevice veliku većinu naredne godine imaju šansu začeti. Ako već dugo raditi na bebi znaj da je tvoje vrijeme napokon došlo – zvijezde proriču visoke mogućnosti za povećanje obitelji. Strijelac Utjecaj Plutona za žene Strijelce značit će promjenu i nova životna iskustva. Naredna će godina biti puna iznenađenja i velikih preokreta. Tako bi se damama rođenim u ovom znaku moglo dogoditi da ih iznenadi jedan plusić na testu čak i ako se po tom pitanju nisu puno trudile. Ribe Ribice bi na godine mogle saznati radosnu vijest koja će razveseliti i sve ostale članove obitelji. Bit će to godina lijepih i ugodnih trenutaka provedenih u iščekivanju prinove, Trudnoća se biti blažena, no najbolje od svega je što će se žene ovog znaka i kao mame snaći baš kao ribe u vodi.

Leave a Reply