ON JE KOSTU UČIO DA PUCA! Prvo pojavljivanje instruktora i vlasnika streljane na suđenju – Ratko se žalio sudiji na OVO! (FOTO)

Danas je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenja ocu i majci dječaka ubice koji je 3. maja 2023. godine izvršio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, uzrokujući smrt devetoro djece i čuvara škole.

Sudjenje je, osim za danas, zakazano i za sutra 30. januar.

Pored oca Vladimira K. i majke Miljane K., optuženi su i vlasnik streljačkog kluba u kojem je dječak, kako se sumnja, učio da puca, Ratko I. i instruktor u tom klubu Nemanja M.

Kako javlja reporter Republike sa lica mesta, trećeoptuženi Ratko Ivanović, vlasnik streljane, odmah se požalio sudiji da ne čuje ništa i da je gluv, te mu odjekuje sve što se izrekne na suđenju. Sudija je istakao da će za ovaj problem naći rješenje.

Foto: Republika.rs

Pojavio se i instruktor u strljani, Nemanja M., četvrtooptuženi.

Foto: Republika.rs

Podsjećamo, reporter Republike je na licu mjesta i kako javlja, Miljana Kecmanović je u Sud ušla nasmijana i sređena. Ispred sudnice su bili i roditelji žrtava, vidno utučeni.

Miljana je, kada je ugledala supruga, poletjela Vladimiru u zagrljaj i oboje su plakali.

Pretres je na samom početku prekinut jer je tužilaštvo zatražilo da se isključi javnost kako bi se zaštitili maloljetnici.

Leave a Reply