“NIJE LJUDSKI JER SAM I TRUDNA” – Kristina Spalević nakon Kristijanovog incidenta: NIJE MOGLA DA ŠUTI

Progovorila.

Kristina Spalević prokomentarisala je svađu Aleksandre Nikolić i njenog izabranika Kristijana Golubovića, kao i trenutna aktivna dešavanja u Bijeloj kući.

Zadruga je tek počela, a čini se da se mnogo stvari izdešavalo. Aleksandra Nikolić je ušla u žestoki sukob sa Kristianom, prilikom kog je tebe spomenula u lošem kontekstu, šta imaš da kažeš povodom toga?

Svako treba da pogleda svoje dvorište, ja nikada ne bih komentarisala neku drugu djevojku, čak i da mi je prošlost bajna. Nije ljudski, bar malo obzira kao žena prema ženi, a onda jer sam i trudna. Pominje se da Kristijan prosi, prosi i ona, samo malo drugačije na drugoj društvenoj mreži – kazala je Kristina.

Spekuliše se da li će ti Kristijan ostati veran tebi do kraja rijalitija, s obzirom na okolnosti pod kojima je započeta vaša veza. Da li mu vjeruješ?

Printscreen

Mislim da će mi biti vjeran, samo zbog malera neću reći da to mislim 100%. Ljubav je sve jača i jača iz dana u dan, vjerujem da neće. Očekuje nas svadba, nakon njegovog izlaska, sve ga čeka – kazala je Kristina.

Marko Marković je skrenuo pažnju jer ima nekoliko djevojaka sa kojima može ući u emotivnu vezu, da li misliš da će se na kraju odlučiti za neku? Milica Veselinović je iskazala simpatije prema Marku Markoviću, Mensur je njegov zemljak, da li misliš da su momci iz Crne Gore njena ciljna grupa?

Možda voli taj naglasak. Ne mislim da će Marko biti sa djevojkama koje su trenutno oko njega. Smatra da to nisu djevojke koje njega interesuju – kazala je Kristina.

Lil Broks i Kristijan su se prvu večer sukobili, nakon čega su zakopali ratne sjekire. Šta imaš da kažeš povodom tog dešavanja?

Meni je krivo jer Kristijan nekad zbog temperamenta bude pod lupom i osudom. Govore da jači ne treba da dira slabijeg, ali mislim da onda neko slabiji ne treba da čačka mečku. Što se mene tiče, mislim da su sada sklopili primirje i da su na to zaboravili – kazala je Kristina.

Kakvo mišljenje imaš o Robertu Mitroviću i njegovoj verziji priče o Viktoriji Mitrović?

Ne vjerujem, meni su takvi muškarci najgori. Ružno mi je to što je rekao, patloški je zaljubljen u nju, ali su njegovi postupci zaista jako loši. Htio je da uđe da bi se osvetio djevojci, jer nije sa njim – kazala je Kristina.

Ko ti se od novih učesnika najviše svideo?

Emil je dobar čovek, mislila sam da će se ukopiti sa Kristijanom, ne znam šta će se desiti dalje u priči sa Majom. Super Cveta mi se čini kao dobra djevojka, nije ološ, mislim da govori onako kako jeste – kazala je Kristina.

Maja je spajana sa više zadrugara, da li se njoj neko sviđa?

Mislim da joj se najviše sviđa Emil, ali ne toliko. Što se tiče Uroša, mislim da je on izgorio zbog Maje, ali se sada to polako mijenja, vjerovatno zbog kompleksa – rekla je Kristina.

Leave a Reply