VESNA DE VINČA VEĆ 25 DANA JEDE SAMO 10 TREŠANJA SA KOŠTICAMA DNEVNO: Objavila je novi snimak i ljudi su u šoku

Vesna de Vinča (Vesna Jugović) vlasnica modne agencije “Miss Yu” početkom juna objavila je na Instagram profilu da ponovo počinje sa “čišćenjem organizma”. Ova radikalna metoda podrazumeva gladovanje i samo unos tečnosti. Zapravo, ne može se reći da jelovnik u ovom njenom režimu uopšte postoji, pošto za cijeli dan pojede svega 10-15 trešanja i to sa košticama

O tome kako joj prolaze dani, kakve rezultate je postigla i koji su joj dalji planovi, ova novinarka, književnica i vlasnica modne agencije svakodnevno obavještava svoje pratioce na društvenim mrežama.

Gladovanje je po uzoru načina života Dalaj Lame, a zasniva se na 10-dnevnom čišćenju kada se jede svega 10-15 trešanja (sa košticama), a osim toga može da se pije voda, limunada bez šećera i razni čajevi.

“Juče sam pojela 15 trešanja sa košticama, i dodatno sam se maksimalno očistila. Danas osjećam tu veliku radost, kada duh lagano upravlja tijelom, ne kao ranije kad sam se borila sa svojim životom”, rekla je u kratkom videu koji je objavila na Instagramu.

Ono što je zapanjilo sve na mrežama jeste koliko je oslabila. I dok njoj prija što se riješila “tereta”, po mnogima je pretjerala, pa su komentarisali da je “kao kost i koža”, da se “osušila” i “sparušila”.

Važno je napomenuti da se prije bilo koje dijete ili drastične promjene ishrane konsultujete sa svojim ljekarom

https://www.instagram.com/p/CfvnyU_s2kI/?utm_source=ig_embed&ig_rid=77a1ffcd-d49a-451f-9f5b-994d8e0aa867

Leave a Reply