EMINA MUJIĆ SE OGLASILA 1. PUT NAKON POMIRENJA DALILE I DEJANA: Evo šta je poručila, NIKAD OŠTRIJE, “ONI ĆE DA …”

Bivši bračni brat Dalila i Dejan Dragojević na korak su do definitivnog pomirenja, što je iznenadilo sve gledaoce rijalitija, ili se bar tako čini, jer su im mnogi šta više i prognozirali ovaj scenario. Čak je i Dalilina majka, Emina Mujić, bila apsolutno sigurna da će doći do pomirenja Dejana i njene kćerke.

Ona se sada oglasila za “Republiku” i otkrila šta misli:

Koliko je teško Dalili, toliko je teško i Dejanu, i naravno da će se pomiriti! Dejan i Dalila se vole, ko god misli suprotno, vara se! Ovo danas što se desilo, kako je Dejan odreagovao je dokaz koliko se vole – poručuje Emina i nastavlja:

2808827-daliladejan-ls

– Ja samo njih posmatram i ne interesuju me društvene mreže niti me dotiču komentari po tim istim mrežama, jer narod k’o narod ima pravo. Ali u svakoj kući se svašta dešava, samo ne pred kamerama, tako da, šta reći sem da se svako pozabavi o sebi i svojim problemima, a moja djeca tj. Dalila i Dejan će biti sigurno zajedno! Volim ih oboje i vidim ih zajedno… Uz njih sam bila ja najviše svih ovih pet godina tj. i Huso, a svi drugi sad se kao našli dobri i brinu za Dejana! Pa mene bi bilo sramota sad nakon pet godina se pojaviti i plakati kao ono “teško im”! Ja pređem preko okeana ako je moje dete u pitanju i odem da vidim kako je, a ne u jedan Šepak ili ti ne znam ni ja! Najlakše je sad doći u studio i pljuvati po Dalili i to su jedva dočekali pošto je nikad nisu ni voljeli! Ja kao majka koja sam pet godina uz njih i dalje sam tu i biću zauvijek! Moja Dalila je moj život, a da bi bili oboje sretni naravno da ih vidim zajedno! Dalila i Dejan do stote zajedno! To je ljubav koja se ne ruši u jednom danu! Njihova sreća je samo ako su zajedno, jer njih dvoje su jedna duša a dva tijela – govori za kraj razgovora Dalilina majka, Emina Mujić za gorepomenuti izvor.

Leave a Reply